Combina frigorifica Gorenje NRK6191CX pret,caracteristici si opinii

         Goranje, o companie slovena producatoare de electrocasnice de inalta calitate prietenoase cu mediul inconjurator, aduce in Romania combina frigorifica Gorenje NRK6191CX care iese in evidenta fata de celelate combine frigorifice prin designul modern si dotarile tehnologice de ultima generatie. 
       Combina frigorifica Gorenje NRK6191CX (verifica pret actualizatdispune de sistemul No Frost care impiedica inghetul pastrand o temperatura uniforma si pentru a mentine alimentele proaspete. 
       In interior veti gasi un spatiu generos in care veti putea depozita alimentele si bauturile in cele mai bune conditii. 
        Volumul total al combnei frigorifice este de 325 l din care 222 este volumul frigiderului compartimentat cu 4 rafturi de sticla rezistenta iar restul de 85 l ii revin congelatorului. 
        O alta caracteristica prin care aceasta combina frigorifica iese in evidenta o reprezinta functia ionica IonicAir cu ajutorul careia sunt eliminate bacteriile din interiorul combinei ajutand astfel la pastrarea mai indelungata a alimentelor in conditii excelente. 
           Din punct de vedere al eficientei energetice aceasta combina frigorifica este incadrata inclasa energetica A+ avand un consum minim de energie electrica.
          Mai multe imagini si caracteristici tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici.

         Garantia oferita este de 60 de luni daca o comanzi de aici

Recomandare!
  •        Iti recomand cu incredere achizitionarea acestei combine frigorifice reprezentand solutia perfecta pe termen lung atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului avantajos.
  •        Zilele acestea o gasesti la REDUCERE in cel mai mare magazin online din Romania: Verifica Reducere
  •       Deasemenea iti recomand sa vezi si parerile celorlalti cumparatori care deja au achizitionat aceasta combina frigorifica citind comentariile cu privire la acest produs aici: Vezi parerile celorlalti cumparatori

                            
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)