Laptop Asus X550JK-XX115D cea mai buna experienta gaming

       Laptopul Asus X550JK-XX115D este acel laptop care s-ar plia pe cerintele tuturor utilizatorilor avand cate putin din toate caracteristicile necesare unui laptop de prima mana. Cu un design atragator si componente de ultima generatie acest laptop este recomandat atat celor care vor sa il foloseasca pentru programare si pachetul office cat si chiar pentru jocuri unele chiar de ultima generatie noi aparute pe piata. 
      Din punct de vedere constructiv acesta este realizat din materiale de buna calitate, un plastic rezistent care imita aluminiul este slim, tastele sunt asezate intuitiv iar touchpad-ul raspunde bine la comenzi. 

          Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc




Caracteristici hardware:

           Din punct de vedere al puterii de procesare acesta este dotat cu un procesor i5 4200H tactat la 2.8 Ghz (un procesor cu doua nuclee) iar in modul Turbo boost pana la 3.4 Ghz . De retinut e ca procesorul este unul de performanta mare "H-ul" din coada codului 4200 sugerand HighPerformace. Acele modele de laptop-uri ale caror cod se termina in U -Ultra low consumption sunt laptopuri cu performanta mai mica datorita sistemului care ajuta la limitarea consumului de energie. Personal pentru performante mai bune recomand seriile cu H in coada. Mai multe detalii gasiti si aici.
          Din punct de vedere grafic placa video integrata Intel ruleaza doar atunci cand cerintele grafice sunt reduse iar in cazul unor solicitari mai mari comuta la placa video dedicata nVidia GTX 850 de 2Gb. Pentru cele mai bune experiente grafice in jocuri de ultima generatie personal recomand placile video dedicate Nvidia in detrimentul celor de la AMD.
          Display-ul este unul HD de tip Glare oferind una dintre cele mai bune imagini suportand o rezolutie de pana la 1366x768 avand un unghi de vizibilitate foarte bun.
          Are o memorie de 4 GB RAM ce poate fi upgradata ulterior pana la 8 Gb. 
          HDD-ul are o capacitate de 1 TB, un spatiu detul de generos iar pentru un plus de viteza la incarcarea sistemului de operare iti recomand un SSD.
          Din punct de vedere al conectivitatii acesta beneficiaza de toate dotarile de riguare WI-FI integrat placa de retea ce suporta viteze de pana la 1000 Mbs, USB 3.0, camera web dar si bluetooth 4.0
           Difuzoarele folosesc tehnologia SonicMaster care iti va oferi cel mai bun sunet. Laptopul mai dispune de cititor card de memorie, si DVD-RW.

  • Acesta poate fi comandat exclusiv online iar cel mai bun pret il gasesti aici: Vezi oferta pret
  •   Daca nu esti convins de cele spuse mai sus vezi care sunt opiniile celorlalti cumparatori caree deja au achizitionat acest laptop citind sectiunea comentariilor aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)