Tableta Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C004A pret

        Tableta Asus FonePad 7 este solutia ideala pentru portabilitate maxima.
        Ecranul generos de 7 inchi IPS ofera o calitate foarte buna a imaginii decat v-ati fi asteptat la acest pret.

          Cel mai bun pret! - Verifica disponibilitate stoc si pret

         Procesorul Intel Atom este unul destul de fasnet asigurand o viteza de lucru foarte buna chiar si in jocuri mai complexe din punct de vedere grafic. 
         Aceasta vine cu o memorie de 1Gb RAM avand o capacitate de stocare de 8Gb care se poate extinde pana la 64Gb prin intermediul unui card (apropo daca doriti un card luati-va Kingston, sunt cele mai bune). 
        Difuzoarele sunt unele de buna calitate redand un sunet clar acest lucru fiind datorat tehnologiei Sonic Master cu care aceasta tableta este inzestrata. 
       Cele doua camere foto nu te dau pe spate prin calitate dar acum sa fim sinceri cine foloseste camera foto de la tableta pentru poze profesionale, in schimb sunt decente prin calitate si aspect acest lucru fiind valabil pentru mai toate tabletele de pe piata .
       Din punct de vedere constuctiv carcasa este bine finisata, solidat, placuta la atingere. Autonomia maxima pe care o ofera aceasta tableta este situata undeva la 5-6 ore de folosire intensa.
  •          Daca ai noroc o poti gasi zilele acestea la eMag la un super pret, fiind redus mai mult de jumatate din pretul ei initial : Verifica Oferta
      Din punct de vedere al conectivitatii aceasta tableta suporta Wi-Fi integrat,  3G, 4G, precum si transfer de date prin bluetooth.
        O recomand tuturor! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)