Tableta Toshiba WT7-C-100 pretul cel mai bun

         Tableta Toshiba WT7-C-100 este una dintre cele mai bune tablete cu sistem de operare Windows 8.1 pe segmentul ei de pret. Toshiba unul dintre cei mai mari jucatori pe piata producatorilor de laptopuri au cautat sa intre pe piata cu un model al carui pret sa fie incadrat intr-un buget mediu cu performante si un design desavarsit. 
        Interfata sistemului de operare este intuitiva usor de utilizat in special de mai vechii utilizatori Windows avand o configuratie interesanta la pretul afisat: Vezi pret actualizat.
        
Caracteristici tehnice:
  
     Ecranul aceste tablete este un LCD de 7 inchi avand o rezolutie maxima de pana la 600 pixeli. 
      Din punct de vedere al puterii de procesare aceasta vine cu un procesor Intel Atom tactat la 1.33 Ghz, avand o memorie RAM de 1GB si un spatiu de stocare de pana la 16 Gb care mai poate fi suplimentat cu ajutorul unui card MicroSD.  
       Camera frontala cat si secundara nu exceleaza la performanta dar sunt mai mult decat suficiente de performante pentru o tableta gandita sa fie compacta si usor de purtat dupa tine.  
         Din punct de vedere al conectivitatii aceasta tableta dispune de Wi-Fi si bluetooth integrat.
         Autonomia tabletei este undeva la 4 ore folosita la capacitate maxima si de 6 ore folosita in modul economisire energie. 

Recomandare:
          
  •     Zilele acestea il gasiti la promotie in cel mai mare magazin online reducerea fiind una destul de consistenta: Vezi reducere.
  •     Vezi ce au avut de spus si ceilalti cumparatori cu privire la acest sistem audio accesand sectiunea de comentarii de aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)