Boxe 2.1 Logitech Z-523 pret, specificatii, pareri

      Daca esti in cautarea unui sistem ieftin  care sa ofere o calitate a sunetului decenta atunci Logitech Z-523 este alegerea perfecta.
      Renumiti prin calitatea produselor care respecta cele mai inalte standarde cei de la Logitech introduc pe piata un nou concept si anume acela al boxelor compacte de inalta calitate la un pret mic.
      Sunetul nu este unul extraordinar dar destul de bun, consider ca pentru acest buget e alegerea perfecta din punct de vedere calitate pret. 

              Verifica pret actualizat si stoc disponibil

      Sunetul este proiectat in toata incaperea in mod uniform oferind o ambianta placuta. Pot fi conectate la orice dispozitiv multimedia Ipod, laptop, calculator chiar si televizor. 
      Logitech Z523 este un sistem audio 2 in 1 alcatuit din doi sateliti si un subwoofer central avand o putere totala de 40W RMS din care 21W e puterea subwooferului iar 9.5W puterea pe fiecare satelit. 
      Un sistem mai mult decat accesibil pe care il recomand atat pentru jocuri filme respectiv muzica.
      Ca si butoane acesta acesta are un sistem de control volum si bass integrat respectiv mufe aditionale pentru conectarea la diverse dispozitive multimedia. 

  • Zilele acestea il gasiti la promotie in cel mai mare magazin online reducerea fiind una destul de consistenta: Vezi reducere.
  • Vezi ce au avut de spus si ceilalti cumparatori cu privire la acest sistem audio accesand sectiunea de comentarii de aici
      Daca esti un fan impatimit al muzicii la maxim si ti-ai pus in gand sa iti stresezi vecinii la maxim iti recomand modelul net superior acestuia Logitech z506 de 75W putere maxima si 5 sateliti care sa ii imprastii in toata casa. Il gasesti in stoc aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)