Comanda Asus Zenwatch

       Asus Zenwatch este primul smartwatch produs de catre cei de la Asus. Cei de la Asus incearca sa intre pe piata ceasurilor inteligente cu un nou produs de calitate realizat din otel inoxidabil avand o curea din piele de cea mai buna calitate. 
      Pretul de pornire pentru acest smartwatch este unul foarte bun fiind adresat atat clasei de mijloc

                     Verifica pret actualizat si stoc disponibil

Caracteristici tehnice:

         Noul smartwatch Zenwatch vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1.2 Ghz si cu o capacitate de stocare de pana la 4Gb. O adevarata bijuterie de care nu te vei lipsi chiar si in vacante la munte si la mare fiind rezistent la apa. 
        Acesta dispune de un ecran AMOLED cu o rezolutie de 320x320 pixeli avand sistemul de operare AndroidWear putand fi utilizat cu orice telefon cu sistem de operare Android.
        In Romania singurul magazin in care il gasiti pe stoc este cel de la QuickMobile (detalii oferta).
       


Recomandare: 

      E un ceas interesant atat din punct de vedere al design-ului cat si ca pret, si il recomand tuturor persoanelor indragostite de tehnologie si de aceasta arta a cesurilor.
     Il poti asorta la orice tinuta, office cat si sport.
     Daca munca ta se rezuma toata ziua la munca de birou si esti nevoit sa porti intotdeauna tinute office si  dispui de un buget mai mare iti recomand sa te uiti si pe seriile celor de la Lg respectiv Lg Urban Watch, ceasuri care mie mi se par unele dintre cele mai elegante prezente acum pe piata din Romania.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)