Philips Saeco Minuto HD8862/09 pentru cele mai aromate cafele

       Ador mirosul de cafea si al boabelor macinate la prima ora a diminetii. Espresorul automat Philips Saeco Minuto HD8862/09 e alegerea perfecta fiind un masterchef al cafelei preparand o cafea gustoasa si aromata cu multa spuma de lapte deasupra.

                  Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc
                     
        
     Designul este unul modern materialele din care este fabricat fiind de foarta buna calitate avand un aspect premium potrvindu-se perfect in orice loc al bucatariei dumneavoastra.

Specificatii tehnice


        Philips Saeco Minuto HD8862/09 este un espressor automat capabil sa prepare cafea, espresso, ceai lung, si espresso lung iar acel sistem de spumare al laptelui face ca fiecare cafea sa fie o adevarata placere.
         Acest sistem de spumare inovativ va face ca fiecare ceasca de cafea sa arata ca o adevarata opera de arta iar gustul sa fie cu adevarat desavarsit.
         Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei datorita ceramicii care nu incalzeste boabele de cafea pastrand aromea si prospetimea intacta.
          Acesta are un rezervor de apa de 1.8 litri avand o capacitate de stocare cafea macinata de 250 de grame cu un sistem de reglare in care veti putea selecta cat de tare doriti sa fie cafeaua.
           Pot fi alimentate doua cesti de cafea simultan, iar in cazul in care doriti sa preparati un latte machiato folosind un pahar mai inalt sistemul de scurgere poate fi reglat pe masura paharului. 

Recomandare

        Este cel mai bun Espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal : Verifica Oferta
        Garantia oferita este de 24 de luni iar daca il comanzi de online primesti transportul gratuit pana la tine acasa.

          Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

                               
         


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)