Lg G4 cel mai bun pret

          Lg G4 este disponibil incepand de astazi pentru comanda in cel mai mare magazin online din Romania. Cei de la Lg isi prezinta astfel cel mai bun telefon al lor conceput sa concureze cu celelate dispozitive de la Samsung respectiv Samsung Galaxy S6 si de la Apple Iphone 6. 
          Display-ul este unul de tip IPS Quantum suportand rezolutii QuadHD avand o diagonala de 5.5 inchi fiind protejat de geamul securizat Corning Gorilla Glasss 3. 
          Pretul telefonului nu este unul exagerat de mare dar nici ieftin nu putem vorbi fiind varful de gama al celor de la Lg: Verifica pret actualizat Lg G4.
          
Caracteristici tehnice: 

         Lg G4 este echipat cu un procesor de tip Hexa-Core Snapdragon 808, accelerator grafic Adreno 418, are o memorie RAM de 3Gb si o memorie interna de 32 Gb.
        Iubitorii de selfie-uri au de ce sa se bucure deoarece acest telefon vine dotat cu doua camere foto de calitate foarte buna, cea de pe spate avand un senzor de 16 Mp cu stabilizator optic al imaginii iar cea de pe fata fiind de 8 Mp. 
        Acumulatorul de 3000 mAh este unul destul de mare pe acest model fiind totodata si detasabil si deasemenea se poate incarca si wireless. 
         
                   Verifica pret si stoc actualizat Lg G4

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)