Aspirator fara sac Beko BKS5317T cel mai bun pret

          Cei de la BEKO si-au dezvoltat o gama larga de electrocasnice de buna calitate la preturi chiar foarte bune pentru caracteristicile de prima clasa a produselor.
         Aspiratorul cu sac de la Beko BKS5317T este un aspirator foarte bun din toate punctele de vedere, probabil cel mai bun raport calitate pret.

          Acest aspirator iese in evidenta fata de celelalte modele pri puterea mare se aspirare colectand tot praful cu usurinta avand o putere de pana la 2300 W. Pentru a modifica puterea acesta prezinta frontal un potentiometru cu ajutorul caruia setati puterea de aspirare dorita.
          Acesta este dotat cu un sistem ingenios de reducere a zgomotului astfel ca vei putea auzi pana si televizorul atunci cand dai cu aspiratorul prin casa.

                 Verifica pret si disponibilitate stoc

            Acesta este dotat cu un filtru Hepa care are rolul de a stoca cantitatea de praf si de a nu o elibera din nou in atmosfera. E tot ceea ce va-ti dori  pentru casa voastra.

Recomandare

      Zilele acestea il poti gasi in cel mai mare magazin online la reducere, promotie valabila doar pentru cumparaturile online: Vezi pret redus

        Deasemenea daca doriti ca investitia sa fie cat mai mica va anunt ca il gasiti si in sectiunea resigilate mai ieftin cu 50 RON: (Vezi resigilate).

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)