Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ cel mai bun pret

     Arctic cei mai bine cotati producatori de electrocasnice din Romania castiga din ce in ce mai multi clienti de partea lor datorita performantelor oferite de produsele lor cat si din punct de vedere al preturilor mici practicate. 
      Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ este considerata un best buy pe acest segment de pret afisand caracteristici demne de un produs High End.
      Arctic ANK326NFS+ este cea mai buna combina produsa de catre cei de la Arctic disponibila acum in magazinele online. 

          Verifica pret actualizat si disonibilitate stoc

      Din punct de vedere energetic aceasta combina face parte din clasa A+, cu un consum mic de energie ce se va reflecta in factura lunara la curent electric. 
      Spatiul de stocare este unul generos avand un volum total de 287 de litri din care 90 sunt distribuiti congelatorului. 
       Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ beneficiaza de numeroase functii cum ar fi: Eco Frost Free (sistem de congelare rapida), Eco Dual Balance (previne amestecarea mirosurilor in compartimentele din interior), Eco Breeze (sistem ce prelungeste timpul de conservare al alimentelor), Eco Fresh (prezent in compartimentul cu temperatura in jurul valorii de 0 grade pentru produsele perisabile precum carnea cruda si lactatele). 
       O alta caracteristica importanta a acestei combine frigorifice il reprezinta sistemul No Frost  care te va scuti de decongelarea periodica, acest sistem prevenind aparitia ghetii in interior. 
  •           Garantia oferita la achizitionarea aceste combine frigorifice este de pana la 5 ani valabil doar pentru comenzi online iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici
  •       Daca ai noroc o poti gasi la reducere pe stoc in cel mai mare magazin online: Verifica Promotie
       Consider ca este alegerea perfecta daca doresti sa cumperi o combina frigorifica care sa indeplineasca functia sa de baza in cele mai bune conditii putand fi folosita cu usurinta de oricine.



      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)