Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B pretul cel mai bun

        Cei de la Hotpoint castiga rapid simpatia romanilor in ceea ce priveste masinile de spalat a caror performanta este dublata de pretul lor foarte bun.
         Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B se diferentiaza de celalate prin desingn-ul elegant si materialele de calitate din care este realizata.
         Din punct de vedere energetic aceasta face parte din clasa A+++ avand un consum redus de energie ce se va simti la factura lunara.
        Atinge pana la 1200 rotatii pe minut avand o capacitate maxima de incarcare rufe de pana la 7 Kg. 

                  Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc


         Un alt atu al acestei masini de spalat exceptionale il reprezinta  si motorul trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita. 

        Zilele acesta o gasesti la REDUCERE in cel mai mare magazin online,  pretul fiind unul foarte tentant pentru orice amator de chilipiruri: Verifica Promotie.

       Alte oferte:


       Daca bugetul tau este unul mai restrans Cu 200 lei mai ieftina gasesti aceiasi masina de spalat avand aceleasi caracteristici singura diferenta fiind capacitatea maxima de incarcare rufe de numai 6 Kg. Vezi Oferta



       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)