Alcatel One Touch Watch - pret, caracteristici si review



           Alcatel Watch SM2 este primul smartwatch produs de catre cei de la Alcatel fiind o alternativa perfecta daca va doriti un ceas inteligent cu un design aratos la un pret foarte bun. Desi s-a vrut un ceas care sa nu coste foarte mult pot spune ca cei de la Alcatel au dat lovitura cu acest model avand o forma apropiata ceasurilor clasice. Designul este unul circular cu o carcasa din plastic cu rama metalica si curea din cauciuc. Alcatel Watch SM2 este primul ceas inteligent care este prevazut cu cablu de incarcare care se afla atasat de curea cu o mufa USB la una din extremitati. 
          Ecranul circular este de tip TFT si are o diagonala de 1.22 inchi si suporta rezolutii de 240 x 204 pixeli. Acesta este certifica IP67 fiind rezistent la apa si praf.
          Bateria de 210 mAh ii asigura acestuia o autonomie de pana la 3 zile in conditii de utilizare normala.
          Sistemul de operare este unul nativ creat special pentru acest dispozitiv de catre cei de la Alcatel foarte bine optimizat pentru un consum energetic eficient. Este dotat si cu functii fitness cu ar fi: contorizeaza numarul de pasi parcursi intro zi, distanta parcursa si caloriile arse.
          Acesta mai vine echipat si cu senzor cardiac capabil sa inregistreze pulsul si sa te avertizeze in cazul in care depasesti limitele normale.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un ceas inteligent de ultima generatie care sa arate si foarte bine disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea in aceiasi suma de bani puteti achizitiona smartwatch-ul Moto 360 care s-a ieftinit mault in ultima vreme iar daca il prindeti si la reducere este un best deal: Verifica pret redus





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)