Congelator Heinner HFF-160A+ pret, caracteristici si pareri

         Heinner HFF-160A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant dotat cu functii de baza foarte eficient chiar si atunci cand temperaturile cresc cu mult peste 30 de grade. Este un produs de calitate superioara la un pret foarte bun de dimensiuni medii realizat din materiale de calitate durabile in timp.
         Volumul interior de 160 de litri este impartit intre cele 5 rafturi ce pot fi ulterior reasezate pentru a putea face spatiu mai mare pentru alimente de dimensiuni mai mari. Dimensiunile acestuia il recomanda ca fiind ideal pentru un apartamant de dimensiuni mai mici masurand 144 cm in inaltime si 55 cm atat in latime cat si lungime.
          Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 25% fata de modelele clasice din clasa A. De remarcat este si faptul ca acesta este foarte silentios avand un nivel al zgomotului in timpul functionarii de numai 43 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)