LG GTF916PZPM - pret, caracteristici si pareri

           LG GTF916PZPM este un frigider de dimensiuni mari ideal pentru familiile numeroase care au nevoie de un aparat frigorific generos din punct de vedere al spatiului interior. Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui frigider de dimensiuni mari dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata care sa faca fata cerintelor tale, eficient in orice conditii atat din punct de vedere al consumului cat si spatiului la un pret foarte bun.
           Performantele frigorifice sunt asigurate de compresorul de tip inverter foarte fiabil si cu un consum foarte bine optimizat.
             Frigiderul in doua usi LG GTF916PZPM este dotat cu tehnologia No Frost astfel ca vei scapa de neplacerea de a-l dezgheta la o anumita perioada de timp. Aceasta asigura o temperatura constanta in tot interiorul frigiderului pentru o mai buna racire folosind curenti de disperie a aerului rece evitandu-se astfel formarea ghetii.
         LG GTF916PZPM este un frigider de dimensiuni mari avand o capacitate de stocare alimente de pana la 596 litri. In partea superioara gasim congelatorul caruia ii revin 174 litri foarte eficient din punct de vedere al puterii de congelare.

         Toate aceste tehnologii amintite mai sus duc la un consum optimizat al energiei electrice fiind incadrat in clasa de energetica A++.
           Interiorul frigiderului este foarte bine organizat acesta fiind structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata ce poate fi glisata sau repozitionata pentru a crea spatiu suficient intre rafturi pentru alimente de dimensiuni mai mari. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitare fructe si legume situat in partea de jos raft in care temperatura este mereu constanta si nu scade sub zero grade. Usa este prevazuta cu cate un suport pe fiecare nivel pentru depozitare lucruri de dimensiuni mai mici sau doze de apa/bere/suc usor accesibile si la indemana.Compartimentul Fresh va pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui la o temperatura optima pentru a ramane proaspete si sa isi pastreze gustul proaspat. 
           Congelatorul impartit pe doua nivele de rafturi are o capacitate de congelare de 7Kg in 24 de ore iar pentru o congelare rapida exista functia super congelare.
          Sistemul de racire Multiflow asigura o racire eficienta in tot interiorul acestuia prin curenti de aer ventilati ce mentin o temperatura constanta in tot interiorul acestuia. Sistem Smart Diagnosis detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii oferind suport si solutii in rezolvarea eventualelor probleme aparute.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)