Epilator Philips Satinelle HP6420/00 - performant la un pret foarte bun review

         Philips Satinelle HP6420/00 este una dintre cele mai ieftine solutii daca te gandesti sa iti achizitionezi un epilator performant eficient si cu rezultate remarcabile totul la un pret foarte bun.
         Designul este unul modern, compact de dimensiuni mici fiind foarte usor de purtat dupa dvs. chiar si atunci cand plecati undeva in vacanta.
         Cele 21 de pensete indeparteaza cu delicatete firele de par direct de la radacina pastrand pielea delicata si catifelata. Aceasta are doua setari de viteza pentru o epilare perfecta si un maxim de delicatete. Deasemenea este dotat si cu o functie speciala de viteza suplimentare pentru firele subtiri si zonele greu accesibile.
       In pachetul cu produsul mai este inclusa si o perie de curatare pentru indepartarea firelor de par de pe discurile epilatorului.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa nu te coste foarte mult foarte eficient la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar la reducere de pret, avand un discount semnificativ de pana la 40%: Verifica reducere pret


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)