Samsung RB31FDRNDSA combina frigorifica performanta

          Samsung RB31FDRNDSA este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea gri ce iti confera senzatia de nou si elegant potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
             Samsung RB31FDRNDSA dispune de sistemul No Frost care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata.
           Dozatorul de apa aflat in exterior pe usa combinei frigorifice va permite sa savurati o limonada sau un pahar cu apa rece in zilele calduroase de vara. 
      Capacitatea maxima de 310 litri este impartita  intre frigider caruia ii revin 210 litri si congelator cu un spatiu total de 98 litri. Rafturile rezistente din sticla securizata au o capacitate mare de stocare alimente si pot fi deasemenea ajustate in inaltime sau glisate pentru a introduce alimente de dimensiuni mai mari. Pe usa gasim la fiecare nivel cate un suport usa in care mai poti tine lucruri de dimensiuni mici (apa sucuri) iar in partea de sus combina frigorifica este prevazuta cu un suport special creat pentru doze de suc/bere care te va ajuta sa racesti bautura favorita in cel mai scurt timp posibil.
         O alta caracteristica de nadejde il reprezinta afisajul de tip LED avand urmatoarele functii: sistem de avertizare atunci cand usa este deschisa, detine sistemul Multiflow si are un compresor Inverter digital. 
         Din punct de vedere al eficientei energetice aceasta combina frigorifica este incadrata inclasa energetica A+ avand un consum minim de energie electrica.

Recomandare: 

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ de pana la 700 leiVerifica pret redus


          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)