Frigider Indesit TAA5 pret, caracteristici si review

          Indesit TAA5 este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider de capacitate mare dotat cu tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Il recomand in special celor care au o familie numeroasa dar si celor care stau la apartament deoarece in inaltime acesta nu este mai mare de 180 cm. 
          Acesta se face remarcat inca de la prima vedere prin designul unic in care coloarea alba mata accentueaza aspectul de modern potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
          Frigider Indesit TAA5 are o capacitate maxima de stocare de pana la 415 litri din care 333 litri ii revin frigiderului iar restul de 82 litri congelatorului situat in partea superioara a acestuia. Frigiderul este organizat pe patru nivele de rafturi din sticla securizata ce pot fi ulterior reasezate pentru a face mai mult loc pentru alimentele mai voluminoase. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice.
          Volumul congelatorului este impartit de cele doua rafturi cu care acesta este dotat avand o eficienta de congelare de 4.5 Kg la 24 de ore.
          Frigiderul Indesit TAA5 este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic, acesta fiind inclusa in clasa de consum A+, economic si eficient din punct de vedere al puterii de racire.
          Cu functia Static Control temperatura din interior este optimizata automat pentru a mentine alimentele intr-o perfecta stare pentru o perioada de timp mai indelungata. Senzorii amplasati in interior permit mentinerea corecte limitand astfel formarea ghetii pe pereti.
          Deasemenea frigiderul Indesit TAA5 este dotat si cu functie antibacteriana care ajuta la eliminarea bacteriilor din interior si impiedica formarea mucegaiului. 
              Sistemul de dezghetare este unul automat iar apa este evacuata prin canale special create pentru acest lucru. Acesta se actioneaza automat fara a se intrerupe functionarea combinei frigorifice in totalitate.

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)