Aparat de aer conditionat reduceri

       Vara s-a instalat si isi face de cap zilele acestea cu un nou val de caldura ce urca temperaturile pana la 40 de grade. Daca atmosfera de acasa sau de la birou devine din ce in ce mai insuportabila iar clasicile ventilatoare nu mai fac fata deloc e cazul sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat. 
        In functie de dimensiunea spatiului care il doresti sa il climatizezi va trebui sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat mai puternic. 
        Cea mai buna oferta in magazinele online am gasit-o la aparatele de aer conditionat de la Beko care pe langa pretul destul de bun instalarea este gratuita la tine acasa.
Daca suprafata camerei este pana in 15 mp iti recomand cel cu 9000 BTU deoarece consuma mult mai putin dar daca incaperea este mult mai mare exista si varianta 12000 BTU: Verifica oferta pret Beko
       Daca pui accent pe brand solutia ideala ar fi sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat de la Samsung. Pe alocuri anumite modele au reduceri semnificative de pana la 1000 RON: Verifica oferte pret Samsung

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)