Frigider Arctic AND316+ pret, caracteristici si pareri

          Arctic AND316+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant dotat cu tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Designul este unul clasic fiind realizat din materiale durabile in timp in care culoare alba mata il face pe acesta sa se potriveasca perfect in orice colt al casei tale.
          Este un frigider destul de mare avand o capacitate mare de stocare alimente de pana la 306 litri din care 237 litri ii revin frigiderului iar restul de 69 litri ii revin congelatorului pozitionat in partea superioara.
          Face parte din clasa frigiderelor economice din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrat in regimul de consum A+ economic cu pana la 25% fata de modelele clasice. 
          Spatiul din interiorul frigiderului este impartit de catre cele 4 nivele de rafturi si sticla securizata foarte rezistenta ce pot fi glisate sau reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment in care temperatura este mereu constanta si nu scade sub 0 grade.
          De retinut e si faptul ca acesta este dotat si cu un compartiment special pentru branzeturi iar pe usa frigiderului la nivelul fiecarui raft acesta este prevazut cu 3 suporturi de usa pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare.
          Garnitura cu protectie antibacteriana iti va oferi siguranta de care ai nevoie reprezentand garantia ca alimentele din interior vor fi tinute in cele mai bune conditii.
 Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific.
           Deasemenea de remarcat e si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 38 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)