Indesit IDCEG45B - uscator rufe performant

        Indesit IDCEG45B este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator rufe performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata foarte eficient din punct de vedere al consumului la un pret foarte bun. Are un design simplu de culoare alba si este dotat cu panou de comanda cu afisaj LED ce afiseaza principalele caracteristici ale programelor.
         Indesit IDCEG45B are o capacitate de stocare a rufelor de pana la 8 Kg fiind un uscator ideal in special daca il doresti sa il folosesti pentru paturi, cearsafuri de dimensiuni mari si lenjerie de pat. Din punct de vedere energetic acesta este incadrat in clasa de consum B avand un consum de aproximativ 4 kW/h.
         Folosind functiile Energy Saver consumul de energie este optimizat in functie de incarcarea cuvei. Senzorii electronici cu care acesta este dotat detecteaza cantitatea de rufe introdusa si nivelul de umiditate optimizand astfel consumul energetic in functie de cerinte.
          Uscatorul Indesit IDCEG45B este dotat cu mai multe programe speciale ce se pliaza perfect pe cerintele tale in functie de tipul de tesatura. Acesta are in dotare pana la 16 pprograme: program jeansi, program lana, program usor de calcat, delicate, etc.
            Deasemenea cu ajutorul compartimentului special pentru incaltaminte vei putea usca chiar si incaltamintea. Cu optiunea Memo vei putea memora setarile ultimului program folosit pentru a economisi timp.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)