Beko DBK386WD++ combina frigorifica performanta

          Beko DBK386WD++ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina performanta dotata cu cele mai noi tehnologii disponibile pe  piata totul la un pret foarte bun. Aceasta se face remarcata inca de la prima vedere prin designul ei unic in care coloarea alba mata accentueaza aspectul de modern potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
          Trebuie sa mentionez si faptul ca aceasta este o combina de capacitate mare de 339 litri perfecta pentru familiile mari, este frumoasa, economica dar si accesibila ca pret. 
          Cand deschizi usa combinei vei avea impresia de spatiu foarte mare asta si datorita celor 244 litri care ii revin frigiderului structurat pe 4 nivele de rafturi. Si congelatorul este destul de mare avand o capacitate de 94 de litri. Rafturile frigiderului sunt rezistente fiind realizate din sticla securizata. Deasemenea pot fi reasezate in functie de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le introduceti in interior. 
         Ultimul compartiment de jos este unul special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment in care temperatura ramane mereu constanta si nu scade sub 0 grade.
          Sistemul de dezghetare este unul automat iar apa este evacuata prin canale special create pentru acest lucru. Acesta se actioneaza automat fara a se intrerupe functionarea combinei frigorifice in totalitate.
          Manerele dar si garnitura usii sunt tratate antibacterian pentru o protectie desavarsita impotriva impuritatilor si bacteriilor.
          Combina frigorifica Beko DBK386WD++ este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic, acesta fiind inclusa in clasa de consum A++, economica si eficienta din punct de vedere al puterii de racire. De remarcat e si faptul ca aceasta este si foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului foarte redus de aproxim 58 dB. 
          In cazul unei intreruperi de curent electric producatorul garanteaza o autonomie a frigiderului de pana la 6 ore de pastrare a aerului rece interior si de pana la 18 ore a congelatorului pana cand are loc decongelarea completa.
          Termostratul de reglare temperatura este unul de mare precizie astfel ca veti putea selecta temperatura dorita foarte exact pentru un consum cat mai bine optimizat pastrand eficienta de racire.
          Dozatorul de apa pozitionat pe usa frigiderului este dispozitivul ideal foarte util in special in zilele calduroase de vara cand veti putea servi un pahar cu apa rece la indemana.

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)