Bosch KGV36UL30 - combina performanta review

              Bosch KGV36UL30 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de dimensiuni mari dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun.
              Aceasta combina frigorifica de la Bosh are o capacitate maxima de stocare de 309 litri din care 215 ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 94 litri ii revin congelatorului.
             Desi este destul de mare pentru o combina frigorifica aceasta este foarte bine optimizata din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ foarte eficienta din punct de vedere al puterii de racire. 
             Bosch KGV36UL30 beneficiaza de tehnologie Low Frost ce reduce consistent cantitatea de gheata formata nemafiind nevoie sa decongelati combina sezonier. Dezghetarea se face automat, combina frigorifica fiind prevazuta cu un canal de evacuare aflat la baza aparatului simplu si rapid.
             Frigiderul situat in partea de sus a combinei este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata ce pot fi ulterior ajustate si in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul nivel de jos este reprezentat de un compartiment special dedicat pentru depozitarea fructelor si legumelor in care temperatura nu scade sub 0 grade. Pe usa in dreptul fiecarui nivel al rafturilor combina frigorifica Bosh este prevazuta cu 3 suporturi de usa in care puteti stoca alimente de dimensiune mica sau bauturi racoritoare apa/bere/suc.
            Congelatorul si el de dimensiuni destul de mari este impartit pe 3 nivele avand o capacitate de congelare de 7Kg/24 de ore. Beneficiaza de un compartiment de dimensiuni mari denumit "Big Box" si alte doua de dimensiuni medii. Atat frigiderul cat si congelatorul este prevazut cu iluminare LED.
            Combina frigorifica Bosch KGV36UL30 beneficiaza de o tehnologie de reglare si control precis ce asigura o temperatura constanta in tot interiorul acesteia. Temperatura poate fi setata folosind panoul de control cu afisaj LED.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)