Bosch WTW85530BY uscator de rufe performant

          Bosch WTW85530BY este alegerea perfecta daca va doriti un uscator de rufe performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata. Este de departe unul dintre cele mai performante uscatoare rufe pe care l-am vazut in magazinele online care se bucura de atentia celor mai buni specialisti in domeniu de la Bosh.
          Bosch WTW85530BY este un uscator de capacitate mare ce poate stoca pana la 9 Kg rufe foarte util in special atunci cand aveti volume mari de rufe sau doriti sa terminati treaba mult mai repede si sa economisiti energie electrica.
          Consumul de energie este unul redus, Bosch WTW85530BY fiind incadrata in clasa de consum A++ cu un consum mic de energie electrica si eficienta sporita la uscare. 
Deasupra cuvei aceasta are un panou de control usor de utilizat datorita interfetei intuitive cu un display LCD ce iti va afisa principalele setari ce le poti selecta pentru programul de lucru precum si timpul ramas pana terminarea unui ciclu de functionare. 
         Printre programele ce le puteti accesa din panoul de comanda se numara: program antisifonare, program improspatare, camasi /bluze, program bumbac, lana, sintetice, delicate si mixt.
          Aparatul Bosh dispune de un circuit inchis de ventilatie care raceste aerul cald, condenseaza umezeala si colecteaza apa din condens ntr-un recipient. LED-ul aprins intermitent va atentiona utilizatorul de faptul ca recipientul cu apa condensata trebuie golit.
          Bosch WTW85530BY este dotat cu mai multe functii speciale printre care:

- SelfCleaning Condenser - nu necesita curatarea manuala a condensatorului plus economisire energie electrica clasa A++

- Auto Dry Tehnologie - tehnologie avansata care detecteaza umiditatea din rufe pentru un consum al energiei ce este reglat in functie de necesitati.

- Auto Vibration Design - designul este astfel conceput pentru a prelua vibratiile iar zgomotul produs sa fie atenuat

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de rufe performant care sa faca fata indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ de pana la 20%: Verifica pret redus

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)