Daewoo RC-230 R ECO - cel mai bun pret pentru un aspirator

       Daewoo RC-230 R ECO este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator la un pret foarte bun dotat cu functii de baza foarte eficient din punct de vedere al puterii de aspirare. Este foarte usor si se manevreaza cu usurinta fiind un ajutor de nadejde atunci cand doresti sa faci curatenie in toata casa.
        Sacul de colectare are o capacitate de 2 L suficient cat sa asipirati 3-4 luni fara a-l goli prea repede. Atinge o putere de 1700 W ce genereaza o putere de aspirare de 230 W. Firul de alimentare are o lungime de 3 metri si este retractabil prin simpla apasare a unui buton.
        Vine echipat cu toate accesoriile necesare unui aspirat complet, diverse perii, tub telescopic metalic si un cordon din plastic.
        
Recomandare:

       Il recomand tuturor celor care isi doresc un aspirator ieftin care sa isi faca treaba foarte bine pentru care a fost proiectat disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de 15%: Verifica pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)