Philips HD9015/30 masina de facut paine performanta pret +review

         Philips HD9015/30 este alegerea perfecta daca va doriti o masina de facut paine performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibila la un pret foarte bun.                      Cu Philips HD9015/30 veti putea retrai cel mai intens gust al painii de calitate din copilarie sau vacantele petrecute la bunici in care painea se servea traditional de la cuptor. Senzatia este unica in special atunci cand painea este aproape gata, iar mirosul painii si al graului pluteste in aer. Veti adora cu siguranta mirosul de paine proaspata abia scoasa din cuptor iar cu timpul facutul painii de casa va deveni un obicei in fiecare zi.
          Philips HD9015/30 are 12 programe ce pot fi selectate din meniul panoului de control. Tot din panoul de control puteti selecta si gradul de rumenire in functie de preferinte, timpul de coacere dar si cantitatea de aluat care a fost introdusa in interiorul masinii.
          Indicatorul pentru incrediente va spune exact cand acestea trebuiesc adaugate. Capacitatea maxima a masinii de paine este de 1 Kg astfel ca aveti posibilitatea de a alege intre doua variante: paine de 1 Kg sau paine de 750 grame.
          Deasemenea in cutia masinii veti gasi si un manual cu retete si modul de preparare a painii in detaliu explicat.

Recomandare:


          Este alegerea perfecta daca va doriti sa savurati cea mai buna paine, masina de facut paine avand cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret


        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 40% pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)