Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 026 pret, caracteristici si pareri

           Daca caldura din ultima vreme care pare ca nu se mai termina iti face probleme din ce in ce mai multe iti recomand achizitionarea unui aparat de aer performant dotat cu tehnologii si functii de ultima generatie si anume Whirlpool AMD 026. 
           Unitatea interioara aspectuasa din punct de vedere al designului este dotata cu un ecran LCD ce afiseaza temperatura interioara precum si functiile active ale programului in functiune. 
          Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 026 are o capacitate totala de racire de 18000 BTU, ideal pentru o incapere de pana in 50 de mp. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia,  Whirlpool AMD 026 este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.
         Acesta impresioneaza si din punct de vedere al eficientei energetice fiind incadrat in clasa de consum A+ foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire. De retinut este si faptul ca acesta vine si cu functie de incalzire benefica in anotimpul rece avand o eficienta energetica A.
         Whirlpool AMD 026 iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv "Al 6-lea simt". Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere.
         Tehnologia Inverter cu care acesta este dotat asigura un consum minim de energie electrica cu pana la 30% mai mic fata de modelele clasice de aer conditionat.
         Aparatul de de aer conditionat Whirlpool AMD 026 vine echipat cu filtru HEPA ce retine pana si cele mai fine particule de praf din aer, pentru un aer cat mai curat si sanatos. 
         Cele mai importante functii cu care acesta vine dotat sunt:

- functie Power Saveraparatul de aer conditionat intra in regim conservare energie atunci cand temperatura camerei este mentinuta la regimul termic setat.
- functie autocuratarela oprirea aparatului se trece automat pe incalzire pentru a elimina eventualele urme de umezeala din interiorul unitatii interioare
 1W Stand by - consum cu pana la 66% mai mic in modul stand by pe timp de noapte
- 4D Airflow - admisia de aer se face prin 4 zone diferite pentru o eficienta de racire cat mai buna.
AroundUSenzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea principala a aparatului de aer conditionat temperatura masurata din jurul telecomenzii, functie care functioneaza la activarea optiunii AroundU.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                            
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)