Star-Light 40DM1000 televizor performant la un pret bun

           Star Light este cel mai nou producator electrocasnice si electronice/Tv disponibil pe piata din Romania in portofoliul celui mai mare magazin online ce se remarca prin raportul foarte bun al calitatii/pret.
          Televizorul Star-Light 46DM1000 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv tv performant cu o diagonala ce masoara 100 cm dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata. Star-Light 46DM1000 este un televizor recent aparut pe piata si face parte din gama 2015. 
            Display-ul este unul de dimensiuni mari cu o diagonala de 100 cm si suporta o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, o luminozitate de 300 cd/mp si un timp de raspuns de 6.5 ms. 
          Se potriveste perfect pentru o camera mai spatioasa un living sau chiar in dormitor acolo unde deobicei preferati sa urmariti emisiunile si serialele preferate. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. 
          Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 10W ce ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate.
          Televizorul Star-Light 46DM1000 este deasemenea dotat cu un player media incorporat ce poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze.
          Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 3 porturi HDMI, iesire audio, VGA, SCART, si cablu coaxial.   
          Dimensiunea mica si designul acestuia slim il face pe acesta sa fie usor montat chiar si pe un suport tv la inaltime pentru a avea un de vizibilitate mult mai bun.


Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de 200 lei si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)