Cuptor incorporabil Gorenje BOP799S51X pret, caracteristici si pareri

          Gorenje BOP799S51X este unul dintre cele mai bine dotate cuptoare incorporabile ce fac parte din gama premium dotat cu tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Aceasta impresioneaza inca de la prima vedere cu un design foarte atragator si aspectos fiind realizata din materiale de calitate durabile in timp. Va schimba cu siguranta fata bucatariei tale acest dispozitiv de gatit de lux din inox.
          Panoul de comanda din partea superioara este dotat cu un display LCD color full touch de unde puteti selecta pana la 15 moduri de gatit. 
          Gorenje BOP799S51X ofera pe langa functiile standard de gatit si o capacitate foarte mare de stocare de pana la 73 litri oferind posibilitatea de a gati pe doua sau trei nivele in deplina siguranta. Pentru ca temperatura sa se mentina la un nivel constant iar schimbul de caldura intre medii sa fie cat mai mic geamul de protectie al usii cuptorului este dotat cu 4 straturi de geam. Deasemenea dispune si de functie ventilare pentru o evacuare a caldurii din interior cat mai rapida. 
          De remarcat este si faptul ca acesta este foarte eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A. 
           Sistemul de pornire/oprire al cuptorului este unul automat, interiorul este iluminat, iar usa are un sistem numit "usa rece" ce mentine o temperatura optima a usii astfel ca veti putea pune mana pe ea chiar si atunci cand cuptorul este in functiune. In interior mai gasiti 3 grill-uri de diverse dimensiun iar incalzirea poate fi selectata sa se faca in tot interiorul cuptorului sau pe zone: incalzire superioara/inferioara sau intensiva. Atunci cand mancarea este gata si nu vreti sa o serviti in acel moment puteti selecta functia de mentinere cald.
          Pentru pasionatii de pizza cuptorul este dotat si cu treapta pentru pizza, program special creat pentru o rumenire in profunzime.
          Cu functia blocare acces copii veti putea bloca panoul de comanda astfel ca prin apasarea oricarei taste touch nu se va mai intampla nimic. Pentru o siguranta deplina usa cuptorului este prevazut cu un sistem de siguranta mecanic ce asigura inchiderea usii etans. 

Recomandare

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

         

                            
          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)