Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T aparat de aer conditionat performant review

          Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este alegerea perfecta daca doresti sa beneficiezi de cele mai bune tehnologii disponibile pe piata la un pret foarte bun. Este un aparat de aer conditionat disponibil la un pret decent capabil sa faca fata conditiilor de mediu neprielnice eficient pe o suprafata de pana in 30 mp. Designul este unul modern, fiind realizat din materiale de calitate ce respecta cele mai inalte standarde germane. Unitatea interioara este dotata si cu un display LCD unde vor fi dispuse informatii cu privire la temperatura setata din programul de functionare
           Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T are o capacitate de racire de 12000 BTU foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire. Compresorul de tip Inverter de la Toshiba are rolul de a optimiza consumul energetic in mod eficient in functie de evolutia temperaturii in camera.
          Acesta impresioneaza si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A atat pentru functia racire cat si incalzire.
         Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

- Ventilare - functie ventilare/reciclare aer

- Auto Restataparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa porneasca si sa se opreasca la anumite ore prestabilite.
- Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte

         Pentru un control mai usor acesta este dotat si cu telecomanda wireless foarte intuitiva si usor de utilizat. Pentru o functionare optima temperatura interioara trebuie sa fie cuprinsa intre -15 grade si +38 grade.

        Deasemenea este dotat cu filtru retinere praf si antimucegai pastrand astfel umiditate in valorile normale. In timpul functionarii este foarte silentios avand un nivel al zgomotului de aproximativ 42 dB.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)