Gorenje KAS26ZDCINVF aparat aer conditionat review

              Daca metodele clasice de racorire nu prea mai fac fata la caldura de afara iti recomand achizitionarea unui aparat de aer contionat performant dotat cu tehnologii de ultima generatie respectiv Gorenje KAS26ZDCINVF la un pret foarte bun. Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv care sa nu consume multa energie electrica dar sa fie totodata foarte eficient. Foarte bine optimizat din punct de vedere energetic acesta este incadrat in clasa de consum A.
                 Acesta impresioneaza si din punct de vedere al design-ului materialele folosite in constructie fiind unele de buna calitate iar albul mat il mascheaza perfect in orice pozitie a camerei il veti instala.
            Pana si display-ul unde este afisata temperatura la care functioneza este de un alb imaculat placut la vedere in aceiasi idee de a fi cat mai bine camuflat in camera unde va fi instalat.
             Gorenje KAS26ZDCINVF are o capacitate de racire de 9000 BTU fiind foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire in special pentru un apartament de o suprafata de pana in 30 mp.
             Tehnologia Inverter cu care este dotat garanteaza un consum minim energetic iar cu ajutorul sistemului inteligent de detectie temperatura acesta isi adapteaza consumul pe parcurs in functie de evolutia temperaturii in camera. Temperatura minima care poate fi setata din program este de 8 grade limita nemaintalnita pana acum la alte modele de aparate de aer conditionat.
          Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF este dotat cu mai multe functii:

Fallow me - Aparatul de aer conditionat detecteaza pozitia telecomenzii cu ajutorul senzorilor din interiorul acesteia. Acesta isi focalizeaza functiile astfel incat temperatura din jurul telecomenzi sa ajunga la nivelul setat in cel mai scurt timp posibil. 
-  Functie ventilare - functie ventilare si reciclare aer interior
Incalzire - functie incalzire utila in special iarna
-Auto restart -  aparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.

Dezumidificare  functie care elimina excesul de umiditate din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
           Interesante sunt si dotarile pe partea de filtre. Acesta este dotat cu filtru cu Vitamina C - umple aerul cu vitamina C si are rolul de a reduce stresul si de a netezi pielea. 
           Filtrul Eco retine mirosurile neplacute din camera si actioneaza si din punct de vedere al eliminarii bacteriilor, microbilor. Filtrul HEPA elimina pana si cele mai fine particule de praf din atmosfera.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)