Combina frigorifica Bosch KGE36AW42 pret,caracteristici si pareri

      Bosch KGE36AW42 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata la un pret foarte bun. Calitatea Bosh isi face simtita prezenta atat din punct de vedere al designului exterior cat si din punct de vedere al specificatiilor tehnice ce integreaza tehnologii de ultima generatie totul pentru un consum redus, o protectie totala pentru alimentele din interior si o eficienta foarte buna din punct de vedere al puterii de racire.
       Bosch KGE36AW42 este o combina de dimensiuni mari cu un volum total de 304 litri foarte eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++. Comandand acest dispozitiv frigorific vei avea parte de cel mai mic consum energetic disponibil pentru o combina frigorifica lucru ce se va vedea luna de luna in factura de la curent.
      Volumul total de 304 litri este impartit astfel: 215 litri ii revin frigiderului situat in zona superioara a combinei frigorifice iar restul de 89 litri ii revin congelatorului. Spatiul din interiorul frigiderului este ocupat de cele 4 rafturi din sticla rezistenta securizata ce pot fi ajustate ulterior in inaltime sau glisate in functie de dimensiunea alimentelor ce dorim sa le introducem in interior. In partea de jos putem bserva compartimentul special creat pentru fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o valoare constanta ce nu va scadea sub 0 grade. De retinut e si faptul ca acesta este dotat si cu un compartiment special pentru branzeturi iar pe usa frigiderului la nivelul fiecarui raft acesta este prevazut cu 3 suporturi de usa pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare.
        Sistemul de dezghetare este unul automat astfel ca dezghetarea se va face in timpul functionarii fara a mai fi nevoiti sa il scoateti din functiune.
         Congelatorul si el avand 3 compartimente are o capacitate foarte buna de congelare de pana la 14 Kg in 24 de ore. Cu sistemul Vario Zone veti avea mai putina gheata in congelator acesta bazandu-se pe o tehnologie de tip Low Frost (putina gheata in interior).
           Combina frigorifica Bosch KGE36AW42 beneficiaza de mai multe functii inovative:

- Functie vacanta(Holiday) - functionare in regim economic in perioada in care esti plecat de acasa sau n vacanta
- Functie super congelare - functionare congelator la capacitate maxima pentru a da cele mai bune rezultate la congelare
- Functie supe racirefunctionare frigider la capacitate maxima pentru a da cele mai bune rezultate la racire
- Sistem avertizare usa deschisa - esti avertizat sonor in momentul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde
- Reglare electronica a temperaturii - temperatura din interior este reglata cu precizie maxima asta datorita sistemului electronic de reglare a temperaturii.
- AirFresh Filter - filtru de carbon activ ce ajuta la retinerea mirosurilor neplacute

        Sistemul de ventilare interior are rolul de a transmite curentii de aer reci in tot interiorul combinei frigorifice mentinand astfel o temperatura constanta in tot interiorul acesteia. Apa rezultata din condens este evacuata prin sistemul inovativ de evacuare si colectare cu care aceasta este dotata. Deasemenea de remarcat e si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 38 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)