Samsung Gear Fit pret caracteristici si review

         Samsung Gear Fit se doreste a fi un dispozitiv mult mai sofisticat decat cele prezente pe piata pana acum ce incorporeaza atat functii fitness cat si functii disponibile ceasurilor inteligente adresandu-se in primul rand pasionatilor de sport.
         Samsung Gear Fit are un display de tip Touch Screen curbat Amoled de buna calitate care il poti personaliza alegand dintr-o serie de teme predefinite. Deasemenea acesta dispune de un senzor cardiac care iti masoara bataile inimii asemanator cu cel de pe Samsung Galaxy S5. 
        Acesta iti permite sa urmaresti functiile de baza ale telefonului precum apelarea, si mesajele sms primite.
       Bateria cu care este dotat iti asigura o autonomie de pana la 3 zile in conditii de utilizare medie. Aceasta este compatibila cu toate dispozitivele mobile Samsung ce ruleaza Android inclusiv tablete.
        Pe partea de fitnes Gear Fit iti monitorizeaza, pe langa ritmul cardiac, si distanta parcursa, caloriile arse sau calitatea somnului.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta data iti doresti un dispozitiv performant care sa te ajute sa iti monitorizezi antrenamentele si exercitiile fizice la cel mai inalt nivel: Verifica oferta 
pret

       Daca ai noroc, zilele acestea o poti gasi la reducere de pret, aceasta avand un discount de pana la 27%: Verifica pret redus


               
                          



        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)