Samsung WF70F5EBW2W Eco Bubble - masina de spalat performanta

       Samsung WF70F5EBW2W este una dintre cele mai bune masini de spalat de pe piata fiind dotata cu o multitudine de functii totul pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate cu un consum de energie electrica si detergent redus.
         Primul lucru care imi place la masina aceasta este capacitatea mare de stocare rufe de pana la 7 Kg, aceasta fiind ideala pentru familiile mai numeroase sau pentru cei care vor sa spele o cantitate mai mare de rufe care deobicei pana acum o spalau in doua transe evitand astfel consmul de energie si detergent nejustificat. Designul acesteia este unul ultramodern, elegant, fiind realizata din materiale de calitate iar curbele placute la vedere dau impresia de dimensiune mai mica. 
      Panoul de comanda pozitionat in partea superioara este dotat cu un display LCD de mari dimensiuni cu afisaj albastru ce va afisa principalele informatii legate de program si timpul ramas pana la incheierea programului de spalare. 
       Puterea de centrifugare maxima este de 1200 rpm. Tehnologia Eco Buble cu care vine in dotare iti garanteaza o spalare eficienta chiar si la temperaturi mici, bulele de aer patrund in tesatura eliminand chiar si petele dificile.
       Cu ajutorul functiei programare intarziata vei putea seta masina de spalat sa porneasca si sa se opreasca la un anumit interval de timp chiar si atunci cand esti plecat de acasa. 
        Samsung WF70F5EBW2W Eco Bubble este dotata cu mai multe programe prestabilite ce pot fi selectate din meniul programabil: program special jeansi, haine de bebelus, calcare usoara, haine sensibile, sintetice etc.
         Consumul energetic in timpul functionarii este unul foarte redus, masina de spalat fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Tehnologia Eco Buble asigura o economisire a energiei electrice cu pana la 70% fata de masinile de spalat clasice. 
        Deasemenea aceasta este dotata si cu o functie de diagnosticare in cazul in care apar erori de programare. In caz de erori vei primi un cod eroare precum si informatii care te pot ajuta sa elimini aceasta eroare in procesul de programare totul cu ajutorul unei aplicatii speciale compatibile cu un smartphone/tableta.

Recomandare:

           E alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)