Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ pret, caracteristici si pareri

          Arctic AK1M406NF+ este una dintre cele mai voluminoase combine frigorifice produse de catre cei de la Arctic dotata cu tehnologii de ultima generatie si disponibila la un pret foarte bun. Acesta se face remarcat inca de la prima vedere prin designul unic in care coloarea alba mata accentueaza aspectul de modern potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
          As opta oricand pentru aceasta combina frigorifica in special ca este una de tipul No Frost, tehnologie care impiedica formarea ghetii in interior. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.
           Volumul combinei frigorifice este mai mult decat suficient, astfel din cei 356 litri, 257 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 99 litri congelatorului. 
           Frigiderul este structurat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce poate fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acesteia. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. Compartimentul Fresh Max cu care vine in dotare este perfect pentru depozitarea carnii sau a pestelui care urmeaza a fi preparata in cel mai scurt timp. 
          Volumul congelatorului este impartit de cele trei rafturi cu care acesta este dotat avand o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore.
            Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic, acesta fiind inclusa in clasa de consum A+, economica si eficienta din punct de vedere al puterii de racire. 
          Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectinali Air Flow Dual Tech mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada de timp mai indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii intre compartimente impiedica amestecul mirosurilor dintre acestea si previne deshidratarea alimentelor. 
           In dotarile acestei combine frigorifice intalnim si sistemul de avertizare sonora Eco Buzz in cazul in care usa ramane deschisa. 
             
Recomandare

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)