Frigider Beko DDEN507XD+ pret, caracteristici si pareri

        Beko DDEN507XD+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibila la un pret foarte bun. Aceasta combina frigorifica face parte din categoria produselor premium ce impresioneaza si la capitolul design fiind construita din materiale de calitate si inox capabila sa functioneze in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile depasesc cu mult 30 de grade. Culoarea gri a inoxului si designul ultramodern se va face remarcat in interiorul casei tale inca de la prima vedere.
        Acesta este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 
        Sistemul de racire de tipul Full No Frost impiedica formarea ghetii in interiorul dispozitivului frigorific astfel ca nu va mai fi necesara dezghetarea periodica. Alimentele sunt pastrate in interior in cele mai bune conditii la o temperatura optima ce le pastreaza prospetimea si caracteristicile initiale.
        Beko DDEN507XD+ este o combina frigorifica de dimensiuni mari avand un volum net de 440 l din care 355 litri ii revin frigiderului iar restul de 85 l congelatorului situat in partea superioara.
           Frigiderul este structurat pe patru rafturi incapatoare din sticla rezistenta securizata ce pot fi ulterior reasezate pentru a redimensiona spatiu dintre ele. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste ce urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
       Congelatorul organizat ca spatiu pe doua rafturi are o capacitate de congelare de 6Kg la 24 de ore.
       Frigider Beko DDEN507XD+ este dotat cu mai multe functii printre care:

- sistem antibacterian - Manerele usii sunt acoperite cu un strat antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. Deasemenea si garnitura usii contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor
- functie ionizare - peretii interiori ai combinei frigorifice sunt tratati cu ioni ce previn formarea bacteriilor si microorganismelor mentinand astfel un mediu curat pentru o pastrare indelungata a alimentelor
- reglare electronica a temperaturii - Sistem electronic de inalta precizie de reglare temperatura interior
- Taste Touch Control - sistem de control al parametrilor cu taste de tip Touch
- Buzz control - sistem de avertizare sonora in cazul in care ai lasat usa deschisa a combinei
- Filtru anti mirosuri - elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul combinei
- Active Blue Light - mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra activa in permanent in interiorul frigiderului
- Active Dual Cooling - Acest sistem asigura o racire cu 20% mai rapida prin simpla circulatie a curentilor de aer rece. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce antioneaza pe fiecare nivel de compartiment distribuind uniform temperatura si eliminand umiditatea excesiva.

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)