Frigider cu o usa Heinner HF-250A+ pret, caracteristici si pareri

         Heinner HF-250A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant al carui spatiu sa fie dedicat numai pentru frigider pentru un consum de energie mai mic. Designul este unul clasic iar dimensiunea acestuia este minimizata prin lipsa congelatorului din partea superioara.
        Spatiu din interior este unul destul de generos, frigiderul avand un volum net de 250 de litri. Interorul acestuia este impartit intre cele patru rafturi realizate din sticla securizata rezistenta ce pot fi glisate sau reasezate in cazul in care doresti sa introduci si alimente a caror dimensiune este mai mare. Deasemenea frigiderul este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor situat la nivel inverior, compartiment in care temperatura se pastreaza constanta. Pe usa putem observa cate un suport pentru fiecare nivel de raft in care iti poti depozita doze de suc/bere intr-o zona usor accesibila si la indemana.
        Consumul energetic este unul foarte redus acesta fiind inclus in clasa de consum A+ fiind cu 25% mai economic fata de modelele clasice din clasa A. 
        Frigider cu o usa Heinner HF-250A+ foloseste un sistem automat de dezghetare care realizeaza aceast procedeu in timpul functionarii fara a mai fi nevoiti sa scoateti toate alimentele afara.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca doresti sa te bucuri de functiile unui frigider performant cu un consum redus de energie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele la acesteala reducere, avand un pret mult mai mic cu 150 leiVerifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)