Hotpoint E4DYAAXC - combina frigorifica performanta review

         Hotpoint E4DYAAXC este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata la un pret foarte bun. Aceasta combina frigorifica face parte din categoria produselor premium ce impresioneaza si la capitolul design fiind construita din materiale de calitate si inox capabila sa functioneze in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile depasesc cu mult 30 de grade. Culoarea gri a inoxului si designul ultramodern se va face remarcat in interiorul casei tale inca de la prima vedere.
         Hotpoint E4DYAAXC este o combina frigorifica de dimensiuni mari avand un volum total de 402 litri din care 292 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 110 litri ii revin congelatorului. 
        Frigiderul este structurat pe patru rafturi incapatoare din sticla rezistenta securizata ce pot fi ulterior reasezate pentru a redimensiona spatiu dintre ele. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste ce urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
         Cu ajutorul tehnologiei No Frost veti scapa de vechile probleme cu gheata ce se forma in interior, tehnologie ce asigura un mai bun control al aerului rece din interior si o temperatura constanta in tot interiorul acesteia. 
        Din punct de vedere al consumului energetic Hotpoint E4DYAAXC este incadrata in clasa de consum A+ foarte eficienta din punct de vedere al puterii de racire. 
       Hotpoint E4DYAAXC este dotata cu mai multe functii interesante printre care:

- Hygiene Advance - reprezinta o functie cu tratament cu ioni de argint a peretilor interiori a combinei frigorifice ce are rolul de a indeparta formarea mucegaiului sau diverselor bacterii.
- Holiday - utila in special atunci cand pleci de acasa in concediu si doresti sa lasi frigiderul in functiune. Acesta va consuma mai putina energie electrica mentinand temperatura in interior la un nivel adecvat pentru a pastra prospetimea alimentelor.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)