Hotpoint ENXTMH 19212 F - Frigider performant review

         Hotpoint ENXTMH 19212 F este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider modern si spatios dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun. Cu un design modern ce ar atrage privirile chiar acelora mai sceptici. 
         Frigiderul in doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F este dotat cu tehnologia Full No Frost astfel ca vei scapa de neplacerea de a-l dezgheta la o anumita perioada de timp. Aceasta asigura o temperatura constanta in tot interiorul frigiderului pentru o mai buna racire folosind curenti de disperie a aerului rece evitandu-se astfel formarea ghetii.
         Hotpoint ENXTMH este un frigider de dimensiuni mari avand o capacitate de stocare alimente de pana la 456 litri. In partea superioara gasim congelatorul caruia ii revin 101 litri foarte eficient din punct de vedere al puterii de congelare.
        Toate aceste tehnologii amintite mai sus duc la un consum optimizat al energiei electrice fiind incadrat in clasa de energetica A+.
         Interiorul frigiderului este foarte bine organizat acesta fiind structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata ce poate fi glisata sau repozitionata pentru a crea spatiu suficient intre rafturi pentru alimente de dimensiuni mai mari. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitare fructe si legume situat in partea de jos raft in care temperatura este mereu constanta si nu scade sub zero grade. Usa este prevazuta cu cate un suport pe fiecare nivel pentru depozitare lucruri de dimensiuni mai mici sau doze de apa/bere/suc usor accesibile si la indemana.
        Hotpoint ENXTMH 19212 F  beneficiaza de tratament cu ioni de argint a peretilor de interior ai frigiderului ce previn formarea mucegaiului si a bacteriilor in interior asigurand conditii ideale pentru a pastra alimentele pe o perioada mai indelungata de timp.
         Functia Multiflow cu care acesta este dotat asigura o mai buna circulatie a aerului rece in interior in egala masura pe fiecare nivel de raft in parte.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri