Whirlpool 6th Sense BLF 9121 combina frigorifica performanta

          Whirlpool BLF 9121 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun. Designul este unul foarte atragator modern ce se va face cu siguranta remarcat in ochii tuturor.
           Whirlpool 6th Sense BLF 9121 iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la combinele frigorifice marca Whirlpool respectiv "Al 6-lea simt". Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau. 
           Whirlpool BLF 9121 are o capacitate maxima de stocare in interior de 370 de litri din care 111 litri ii revin congelatorului pozitionat in partea de jos iar restul de 258 ii revin frigiderului. 
           Spatiul interior al frigiderului este impartit de cele 5 rafturi din sticla securizata cu care acesta este prevazut. Rafturile sunt ajustabile iar spatiul dintre ele poate fi modificat in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le introduceti in interior. Deasemenea frigiderul este prevazut cu patru suporti de usa unde puteti aseza sticle de apa sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment cu o temperatura constanta ce nu va scadea sub 0 grade.
            Congelatorul situat in partea superioara a combinei frigorifice este organizat pe 3 nivele de rafturi avand o capacitate de congelare de 5Kg la 24 de ore.
           Sistemul de dezghetare este unul de tip automat astfel ca racirea se face din mers si nu va trebui oprit tot si scos alimentele afara. Reprezinta un avantaj ce trebuie luat in seama in special din punct de vedere al consumului, oprirea si punerea in functiune a unei combine frigorifice de aceasta talie insemnand un consum foarte mare. Consumul energetic este bine optimizat Whirlpool BLF 9121 facand parte din clasa de consum A+ ce este cu pana la 25% mai economica fata de clasicile modele. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)