Aer conditionat Midea MSR1-12HRN1 pret si specificatii tehnice

       Aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1 este un dispozitiv de climatizare de buget, perfect pentru a fi folosit atunci cand temperaturile ating din nou pragul canicular. Fata de alte dispozitive de acelasi tip, acesta poseda si filtru antibacterian, lucru mai rar intalnit la modelele de pret mai mic, un element foarte important daca iti doresti ca aerul rece sa ofere siguranta in ceea ce priveste sanatatea celor care vor fi in preajma sa.
       Constructiv, acesta nu se dferentiaza cu mult fata de majoritatea modelelor prezente pe piata, are un design placut la vedere este de culoare alba iar materialele din componenta sa sunt unele de calitate. 
      Cu o putere de 11000 BTU, acesta isi va face imediat  simtita prezenta, iar eficienta maxima va fi atinsa pentru suprafete de pana la 30 mp. Consumul energetic pentru aceasta putere difera in functie de modul de folosire astfel: puterea consumata la incalzire este de 890 W in timp ce pentru racire este de 1000 W (specific clasei de eficienta A).
      Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare.
       Pe langa functiile clasice de incalzire si racire, aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1 beneficieza si de modul de functionare independent de eliminare a umiditatii excesive, dezumidificare. Pentru ventilare incapere si recirculare aer sunt disponibile 4 trepte de viteza care vor fi actionare progresiv.
      Functiile si programele disponibile pentru acest model, acopera intreaga gama de necesitati:

Dezumidificare - elimina excesul de umezeala si impiedica formarea mucegaiului
Timer - modul programabil al modului de functionare in timp
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
Auto-Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru, chiar si in cazul unei pene de curent

      In timp aparatele de aer conditionat pot prinde condens la interiorul mecanismelor care poate favoriza aparitia mucegaiului. Aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1 este dotat cu sistem automat de eliminare a condensului care impiedica ca acest fenomen sa apara.
      Sistemul de filtrare este destul de bine pus la punct si include filtru pentru praf, polen dar si agenti alergeni. In timp acesta trebuie curatat pentru a se ridica mereu la aceleasi performante standard impuse in specificatiile producatorului.
      Zgomotul produs in timpul functionarii acestuia este destul de limitat, incadrandu-se in limitele normale de 31-55 dB. 

Recomandare


          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          Aer conditionat Midea MSR1-12HRN1, filtru antibacterian, clasa A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)