Laptop Acer Aspire ES1-571-C0WW pret si specificatii tehnice

      Acer Aspire ES1-571-C0WW este cel mai ieftin dispozitiv de calcul mobil cu ecran Full HD, lucru care incepe sa devina o necesitate daca doresti sa ai parte de o experienta vizuala de calitate atunci cand urmaresti filmele si serialele online preferate. Am ramas placut surprins cand am vazut acest aspect deoarece in general acest lucru il intalneam mai des la modelele din clasa high end, iar in acest caz pretul destul de mic fiind un atu de luat in seama.
     Acer Aspire ES1-571-C0WW nu este un laptop de la care sa astepti mult de la el daca doresti sa executi operatiuni care sa necesite resurse hardware vase, acesta fiind mai degraba optimizat pentru sarcini de baza care includ navigare online, folosire pachet office si vizualizare filme si seriale. 
     Tastatura bine optimizata ofera un acces rapid la tastele de interes, nu este zgomotoasa si are un spatiu suficient de mare astfel ca precizia sa fie intotdeauna una buna. In partea centrala touch-ul cu suport multi-touch raspunde bine la comenzi si este suficient de mare pentru o utilizare facila.
     Din punct de vedere hardware, componentele care fac acest dispozitiv de calcul competitiv sunt urmatoarele: procesor Dual Core Intel Celeron 2957U, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM de 4 Gb si HDD de 1 Tb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de 4 Gb de RAM, pentru un total de 8 Gb.
     La capitolul conectivitate acesta dispune de o iesire digitala HDMI, doua porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire audio, bluetooth si placa de retea de 1 Gb.
     Acumulatorul cu 3 celule ii va oferi acestuia o autonomie de functionare pe baterie de pana la 6 ore.

Recomandare:

      Laptop-ul Acer Aspire ES1-571-C0WW este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                         Laptop Acer Aspire ES1-571-C0WW cu procesor Intel® Celeron™ Dual-Core 2957U 1.40GHz, Haswell™, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Linux, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)