Frigider cu 2 usi Daewoo FN-400NTM pret si specificatii tehnice

      Dupa Bosh, cei de la Daewoo sunt in topul preferintelor mele atunci cand vine vorba de produse electrocasnice de calitate, asamblate in Corea de Sud, care beneficiaza de aportul celor mai noi tehnologii patentate in domeniul frigorific. Daewoo FN-400NTM este un frigider in doua usi, modern, de capacitate mare, perfect in cazul unei familii.
       Frigiderul cu 2 usi Daewoo FN-400NTM arata foarte bine daca il privesti de la exterior, iar acesta va fi remarcat inca de la prima vedere prin calitatea materialelor dar si a finisajelor de bun gust care se vor potrivi perfect cu conceptul unei bucatarii moderne. Toata lumea va avea locul lui in care sa isi pastreze felul de mancare preferat, totul usor accesibil si la indemana. Important este si faptul ca acesta nu ocupa un volum mare in casa, acesta fiind perfect atat in cazul apartamentelor care nu dispun de spatiu foarte generos, si este caracterizat de urmatoarele valori: 170.5 cm (inaltime), 68.9 cm (lungime) si 70 (lungime).
       Tehnologia de racire No Frost disponibila atat pentru frigider cat si congelator impiedica formarea ghetii in timp, pastrand astfel alimentele intr-o stare proaspata pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistemul de racire se foloseste de ajutorul curentilor multidirectionali dispersati pe fiecare nivel in parte, pentru a obtine astfel o temperatura constanta in tot volumul acestuia. 
       Deasemenea poti monitoriza temperatura de la interior pentru fiecare compartiment prin intermediul termostatului reglabil prezent la exterior pe usa din fata a frigiderului. Vei avea acces la date importante care fac referire la consumul energetic si alte caracteristici de mediu interior. 
       Acesta a fost prevazut atat cu frigider cat si congelator. Spatiul desemnat pentru congelatorului este situat in partea superioara si nu ocupa mai mult de 111 litri din totalul de 397 litri cat are intreg dispozitivul frigorific. Restul de 286 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona de jos, usor accesibila oricarui utilizator. 
      La interior, frigiderul este partitionat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata care pot fi ajustate dupa preferinte in inaltime. In partea de jos nu lipseste si lada pentru fructe si legume care ofera un spatiu adecvat pastrarii indelungi a produselor proaspete la o temperatura constanta. Spatiul de la interior este optimizat la maximum astfel incat sa incapa cat mai multe alimente in frigider.
      Congelatorul se remarca prin capacitatea acestuia de congelare rapida a alimentelor pentru o cantitate de 5 Kg/24 de ore. 
      Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 
      Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB. Nivelul de zgomot mult mai mic este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie cu sistem de reglare oscilare "Cycle Balancing".
      
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Frigider cu 2 usi Daewoo FN-400NTM, 398 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 170 cm, Silver Frigider cu 2 usi Daewoo FN-400NTM, 398 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 170 cm, Silver

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)