Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY pret si performante la racire

       Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY este o solutie de climatizare de luat in seama daca iti doresti un dispozitiv care sa fie la dispozitia ta in cazul in care iti schimbi spatiul de locuit sa vrei sa te muti dintr-o camera in alta. Acesta este ideal atat pentru locuinte cat si spatii de birou si poate fi instalat rapid oriunde gratie dimensiunii sale foarte reduse. Pentru o functionare optima in lateral acesta dispune de un racord de evacuare la care se ataseaza un furtun de 130/142 mm care va fi scos in afara pentru aer.
       Din punct de vedere constructiv, aparatul de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY este dotat in partea superioara cu un display LCD care monitorizeaza principalii parametrii de mediu de la interior (temperatura si umiditate) alaturi de care se gasesc butoanele de comanda. Setarile de functionare pot fi efectuate mai comod si cu ajutorul telecomenzii care vine inclusa in pachet, aceasta avand o arie acoperire semnal de pana la 7 metri.
       Cu o putere de 9000 BTU, debitul aerului estimat la iesire este de 320 metru cubi pe ora, timp in care aerul dintr-o camera de 20-25 mp poate fi recirculat de pana la 3 ori. 
       Pe langa functiile clasice de incalzire si ventilare, aparatul de aer conditionat ARGO SLIMMY beneficieza si de modul de functionare independent de eliminare a umiditatii excesive, dezumidificare. Pentru ventilare incapere si recirculare aer sunt disponibile 3 trepte de viteza care vor fi actionare progresiv. 
       Nu consuma foarte multa energie, este mai economic fata de modelele clasice cu unitate de interior si exterior si este incadrat in clasa energetica A. Sper exemplu daca in camera sunt 35 de grade, acesta reuseste sa scada temperatura de la interior cu pana la 11 grade Celsius pana la o valoare de 24 de grade Celsius. La interior acesta dispune si de rezervor pentru colectarea apei rezultate din condens de capacitate 24 de litri.
      Functiile si programele disponibile pentru acest model, acopera intreaga gama de necesitati:

Dezumidificare - elimina excesul de umezeala si impiedica formarea mucegaiului
Timer - modul programabil al modului de functionare in timp
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
Auto-Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru, chiar si in cazul unei pene de curent

- functie X- fan - previne formarea mucegaiului si a bacteriilor gratie uscarii perfecte folosind schimbatorul de caldura
- Functie autodiagnosticare - indica erorile sub forma de cod eroare pe display-ul aparatului

      Sistemul de filtrare este destul de bine pus la punct si include filtru pentru praf, polen dar si agenti alergeni. In timp acesta trebuie curatat pentru a se ridica mereu la aceleasi performante standard impuse in specificatiile producatorului.
      Zgomotul produs in timpul functionarii acestuia este destul de limitat, incadrandu-se in limitele normale de 45-50 dB. 

Recomandare


          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Eco, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Autodiagnosticare Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Eco, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Autodiagnosticare
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)