Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1270 pret si specificatii tehnice

      O masina de spalat care poate nu ai mai auzit pana acum, TEKA SPA TKD 1270 este o surpriza placuta daca e sa privim dotarile de foarte buna calitate dar si aspectul exterior.
     Puncteaza la toate capitolele atat tehnic cat si design exterior, o masina care va iesi in evidenta inca de la prima utilizare prin performantele la curatarea rufelor dar si modul usor de configurare al programelor folosind panoul de comanda intuitiv. De aici poti selecta un numar variat de programe de lucru, 16 la numar, temperatura sau vizualiza timpul ramas pana la finalizarea unui proces de spalare complet, afisat pe un display de toata frumusetea.
     Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1270 masoara 84.5 x 59.7 x 54.2 cm si astfel poate fi asezata cu usurinta chiar si acolo unde spatiul nu este unul tocmai generos. Este complet alba si are un hublou cu deschidere larga care faciliteaza o incarcare la interior cu pana la 7 Kg rufe. Puterea de centrifugare exprimata in rotatii pe minut poate fi deasemenea selectata de pe acelasi panou de comanda si are o valoare maxima atinsa de pana la 1200 rpm. 
      Consumul este un alt aspect care ne va interesa atunci cand cumparam o masina de spalat, capitol la care modelul de fata sta foarte bine, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta A+++ (consum in program standard 175 kwh).
       Programele pe care aceasta ti le pune la dispozitie fac referire la urmatoarele: pornire programabila 1-24 de ore, program rapid 15 minute, programe speciale in functie de tipul de tesatura (lana, bumbac, sintetice, delicate, articole copii), etc.
       Sistemul "Fuzzy Logic" permite optizarea in timp a consumului de apa la cerintele fiecarei ciclu de spalat, in functie de necesitatile rufelor de la interior. Astfel vei putea face economii consistente la fiecare spalare in parte.
     Mai multe functii de siguranta vegheaza la buna desfasurare a programelor de lucru: sistem electronic de control al balansului - elimina vibratiile din timpul procesului de spalare, sistem control spuma - asigura un nivel optim de spuna la interior astfel incat procesul de spalare sa se desfasoare in cele mai bune conditii si programare intarziata - masina de spalat functioneaza in intervalul stabilit de tine
       Consumul de apa mediu anual indica o valoare de 10000 litri, volumul tambulului la o incarcare normala avand nevoie de numai putin 48 de litri.
       Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe TEKA SPA TKD 1270 fiind un model destul de silentios.


Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


     
                           Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1270, 1200 RPM, Spalare 7 kg, 16 Programe, Clasa A+++, Alb
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)