Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H pret si specificatii tehnice

      Indesit XI9 T2Y X B H este o combina frigorifica care pe langa eleganta si calitate ofera un spatiu adecvat conservarii alimentelor, asta datorita tehnologiilor de ultima generatie, totul la un pret accesibil. Daca e sa privim in ansamblu, combina frigorifica inspira fiabilitate si durabilitate, materialele din care acesta este construita fiind unele de cea mai buna calitate. Spatiul de la interior destul de generos face ca aceasta sa se potriveasca perfect in cazul unei familii. Toata lumea va avea locul lui in care sa isi pastreze felul de mancare preferat, totul usor accesibil si la indemana. 
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta fiind o combina de dimensiuni medii caracterizata de urmatoarele valori: 200 x 60 x 64 cm.
        De remarcat este si faptul ca combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H foloseste tehnologia No Frost, tehnologie care mentine o temperatura constanta in interiorul si impiedica formarea ghetii pastrand astfel alimentele in conditii optime pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistemul de racire al congelatorului cat si cel al frigiderului se bazeaza pe tehnologia curentilor de aer multidirectionali ce sunt distribuiti in mod uniform din mai multe directii pentru a mentine o temperatura constanta prevenind astfel formarea ghetii.
       Astfel ca avem de-a face cu o combina de capacitate 369 litri, spatiu care este impartit intre frigiderul cu 3 rafturi de volum 264 litri si congelator de 105 litri. 
       Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in inaltime in functie de preferinte sau de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le pozitionati la interior. In partea de jos, ultimul compartiment este special dedicat pentru fructe si legume, zona special amenajata unde se va pastra o temperatura constanta pe tot timpul functionarii acestuia. 
        Compartimentele de la interior, 3 la numar, indeplinesc fiecare diverse functii si sunt astfel numite simbolic in functie de utilitatea lor:

- Flexi Use Box - este compartimentul cu o racire speciala care poate fi folosit pentru depozitarea fructelor si legumelor sau pentru pastrarea carnii sau branzeturilor
- Multi Task Zone - raft special pentru depozitarea sticlelor de apa minerala sau alte bauturi racoritoare
- Freezer Drawers - ofera pastrare optima pentru alimentele care au nevoie de umiditate mai mare, care nu necesita preambalare

        Frigiderul garanteaza o umiditate de pana la 70 % ferind astfel conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete pentru o perioada de timp mai indelungata.
        Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 10 Kg la 24 de ore. Acesta beneficiaza ca si frigiderul de tehnologia No Frost astfel ca in timp nu veti avea probleme cu decongelarea deoarece in interior nu se va forma deloc gheata. Congelatorul este complet fara gheata asigurand cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor congelate fara a mai fi nevoit sa il decongelezi vreodata.
       Sistemul Black Out Sensor este o alerta inteligenta care contribuie la un mod sanatos de consumare a alimentelor. Acesta te notifica atunci cand e nevoie sa recongelezi anumite alimente sau cand termenul de garantie pentru alte alimente este aproape de expirare.
       Sistemele de siguranta vor proteja functionarea combinei astfel incat sa se desfasoare in bune conditii si vor spori performantele de racire/congelare atunci cand este cazul: semnal avertizare cadere curent, functie super-racire/congelare.       Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++, mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB.
      
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                     Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H, No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)