Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter performanta la un pret accesibil

       Stim ca acum vara temperaturile ridicate devin in majoritatea zilelor aproape insuportabile, dar acum totul poate fi doar o simpla amintire cu aparatul de aer conditionat potrivit. Iar cum tehnologia avanseaza de la an la an, noua serie de aparate de climatizare de generatie 2016, din care face si Heinner HAC-12CWF-H iti propune o solutie ieftina, eficienta si in acelasi timp economica. 
       Sistemul de climatizare Heinner HAC-12CWF-H este format din doua unitati, una de interior si alta de exterior, silentioasa, construite din materiale de calitate care pun bazele unui design aproape perfect care poate fi integrat cu usurinta in casa ta. Culoarea alba preponderenta face ca acesta sa treaca aproape neobservat, reusind astfel sa nu altereze aspectul de interior al camerei. 
       Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana in 35 de metri patrati, si are o putere de racire de 12000 BTU. In functie de sezon acesta poate fi folosit fie pentru functia de racire sau incalzire. 
       Tehnologia de control prin Wi-Fi iti da posibilitatea sa ii transmiti comenzi de la distanta chiar si atunci cand nu esti acasa. Imagineaza-ti atunci cand trebuie sa pleci de la servici si vrei ca atunci cand ajungi acasa sa gasesti temperatura ideala. Poti face asta acum cu ajutorul unei aplicatii compatibile cu telefoanele inteligente cu sistem de operare Android/Ios. Aparatul de aer conditionat conectat la routerul wireless va plelua comanda data de tine de pe telefon si isi va duce temperatura la un nivel optim ca tu sa te bucuri de racoarea casei tale inca din primul minut.
       Acesta da dovada de performanta si in ceea ce priveste eficienta la consum, fiind incadrat in clasa de consum A++, performanta destul de buna daca vrei sa fii sigur ca nu vei plati mult la factura de curent. Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta.Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 
     Aparatul de aer conditionat este echipat cu destul de multe programe astfel incat acesta sa dea satisfactie acolo unde va fi instalat:

functie Turbo - aceasta functie creste puterea aparatului pentru incalzirea/racirea rapida a camerei pentru o perioada de timp stabilita de tine
Timer - Mod programabil in care poti stabili intervalele de functionare ale aparatului pentru o perioada de timp de 24 de ore.
functie Auto-Restart - in cazul unei pene de curent, aparatul reporneste avand aceleasi setari de lucru
detectare agent frigorific - opreste automat functionarea aparatului pentru a proteja compresorul
diagnosticare automata - indica pe afisaj codul eroare pentru a remedia situatia aparuta folosind manualul tehnic
Sleep mode - functionare silentioasa pe timp de noapte
Functie ventilare in 5 trepte

      Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru HD asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii.
      Sistemul de reglare al pozitiei flapsurilor iti permite sa stabilesti modul in care aerul va fi distribuit in camera perntru a nu crea deranj in jurul persoanelor care lucreaza acolo. Deasemenea acesta beneficiaza si de functie memorare pozitie astfel incat sa nu trebuiasca sa stabilesti directia de fiecare data.
     Nu vei avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acestuia, fiind un aparat destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 52 dB.

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                         Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)