Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C Inverter pret si specificatii tehnice

       Suntem la inceput de vara si deja temperaturile incep sa isi faca simtita prezenta in termometre, urmand ca apoi sa urce si mai mult si sa atinga nivelul canicular. In acest caz un aparat de aer conditionat cum este si modelul prezentat astazi, Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C, este mai mult decat indicat.
       Cu un design construit astfel incat acesta sa se piarda in decorul camerei tale, acesta se va potrivi perfect cu elementele de interior si peretii camerei, culoarea predominanta fiind alb atat pentru unitatea interioara cat si cea exterioara. In partea centrala unitatea de interior este dotata si cu display LED care afiseaza principalele caracteristici de mediu setate de utilizator. Meniul devine activ atunci cand este selectat din telecomanda dupa care pictogramele se sting, ca o masura de a reduce consumul energetic.
       Capacitatea sa de racire este de aproximativ 9000 BTU in timp ce pentru incalzire atinge o valoare de 9560 BTU.
      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire. Astfel pana si zgomotul indus sau vibratiile vor fi eliminate facand din acest dispozitiv de climatizare unul ideal pe care il vei putea folosi chiar si pe timp de noapte fara sa deranjeze somnul.
       Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare:

Ventilare - ventilare incinta in 3 trepte progresive
- Dezumidificare functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului.
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
- Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte
– Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.
Auto Restart - aparatul de aer conditionat reporneste in cazul unei pene de curent avand aceleasi setari de functionare
Purificare - functie automata care porneste vantilatorul cu scopul de a recircula aerul din incapere si de a retine praful si mirosurile neplacute

       Compresorul care induce agent de racire este unul da calitate, prezent si pe aparatele de aer conditionat ale celor de la Daikin. Acesta isi face treaba destul de bine si este la fel de bine optimizat si din punct de vedere al zgomotului. M-a surprins placut si acest aspect al silentiozitatii sale, aproximativ 30-40 dB, lucru mai rar intalnit la aparatele de aer conditionate de mare putere. Tehnologia inteligenta 1W Standby face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W conducand la economisire in timp de pana la 80%. 
      Pentru cei care se vor confrunta cu probleme tehnice sau erori de programare, exista si o functie speciala care te scapa de toate aceste erori cu ajutorul optiunii de diagnosticare. Principiul de functionare este simplu si consta in transmiterea unor coduri eroare pe consola de comanda, care vor fi verificate apoi in cartea tehnica, acolo unde sunt solutiile pentru fiecare problema ivita.
      Sistemul de filtrare este unul de prima clasa si include solutii pentru toate problemele aparute prin prezenta unui numar destul de mare de filtre care vor actiona constant atunci cand aparatul este pornit astfel: 

- Filtru Catechin - imbunatateste calitatea aerului prin reducerea sau eliminarea mirosurilor nelacute sau a alergenilor
Filtru anti-alergen - elimina posibilele cauze care pot provoca alergii in cazul celor cu un sistem imunitar deficitar
Filtru anti -bacterian - elimina bacteriile si aer si posibilele cauze care pot duce la formarea mucegaiului

       Pentru o protectie constanta, aparatul este dotat si cu fnctie autocuratare care prin prezenta aerului cald elimina umiditatea de la interior care poate favoriza aparitia mucegaiului. Se recomanda apelarea la aceasta functie cel putin o data la 1 saptamana.

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C Inverter 9000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)