Bicicleta eliptica HouseFit HB 81952 ELM pret si specificatii tehnice

     Atunci cand vine vorba de actizitionat un aparat de antrenament trebuie sa te asiguri ca acesta este suficient de bine realizat incat sa ofere o mobilitate cat mai avansata incat sa antreneze cat mai multe parti ale corpului. Bicicleta eliptica HouseFit HB 81952 ELM permite o miscare de tip eliptica punand in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor.
     Are o greutate de aproximativ 39 Kg si nu ocupa mult spatiu, aceasta fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza, distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 110 Kg, greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Poti fi selectate pana la 21 programe de antrenament, special concepute astfel incat sa ofera o mobilitate excelenta corpului tau si sa antreneze o zona musculara cat mai vasta.
     Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului.

     Sistemul de transmisie unul destul de silentios iti permite sa asculti in acelasi timp muzica preperata fara sa fii deranjat de zgomotele angrenajelor. Aceasta poate fi transportata cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului de roti cu care este prevazuta. Pedalele au o forma concava care se pliaza perfect pe dimensiunea piciorului astfel ca in timpul antrenamentelor sa nu apara probleme de felul in care sa iti alunece piciorul.
     Bonus, in pachetul comandat primesti cadou si un set de manusi profesionale pentru antrenament

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul antrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus



                      Bicicleta eliptica HouseFit HB 81952 ELM, Greutate volanta 10kg, 21 programe de antrenament, + 1 CADOU

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)