CUBOT NoteS - un telefon mobil puternic la pret accesibil

       Piata emergenta din China devine din ce in ce mai accesibila si pentru Romania, lucru care incepe sa devina vizibil prin faptul ca din ce in ce mai multi romani aleg modelele prezentate in Est ca o alternativa la modelele de brand de renume. Si binenteles tinand cont de trend-ul actual multe magazine online deja s-au aliat noilor tendinte aducand pe stoc modele cu nume mult mai exotic, ieftine si cu performante poate chiar peste ce gasim pe piata la noi, la preturi imbatabile. 
       CUBOT NoteS este un telefon mobil care indeplineste toate aceste cerinte oferind in acelasi timp pe langa un design elegant, performante de top, totul la un pret accesibil. Este subtire, compact si realizat din materiale de foarte buna calitate iar senzatia cand il tii in mana este una foarte placuta si iti da impresia ca ai de-a face cu un telefon din categoria premium. 
      Asemenea telefoanelor din categoria Note, acesta dispune de un ecran generos IPS care masoara in diagonala 5.5 inchi, suporta o rezolutie HD (1280 x 720 pixeli).
      Desi este un telefon de pe filiera China imprumuta destul de multe componente care se gasesc si pe modelele Samsung, spre exemplu camera foto principala de 8 MP este una Samsung iar cea de pe fata vine cu un senzor de 5 MP. Calitatea pozelor este una acceptabila, as spune chiar buna pentru acest nivel al pretului.
      Cea mai interesanta parte este cea a componentelor hardware care pot spune ca surprind placut oferind calitate in miscare si putere superioara de procesare: procesor MediaTek MT6580 tactat la 1.3 Ghz cu 4 nuclee fizice, 2 Gb memorie RAM si 16 Gb statiu de stocare in memoria interna. Pentru mai multa memorie, ii poti atasa si un card microSD de capacitate pana la 32 Gb spatiu cate poate fi folosit si ca a doua cartela deoarece acesta este si un veritabil Dual SIM.
       Sistemul de operare rulat este Android 5.1 Lollipop, compatibil cu majoritatea aplicatiilor disponibile in market la ora actuala. 
       Pe partea de conectivitate acesta are la dispozitie un modul A-GPS, OTG, bluetooth 4.0, wireless si suport 3G. Interesant este si faptul ca acumulatorul are o capacitate destul de mare de pana la 4150 mAh fapt care ii asigura o autonomie destul de mare.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus


                                 
                          Telefon Mobil CUBOT NoteS, Dual SIM, 3G, 5.5" HD IPS, Quad Core 1.3 GHz, 2GB DDR3, 16GB Flash, 8 Mpx, 4150mAh, Negru, Android 5.1 (include Carcasa Transparenta si Suita Software Cheetah Mobile)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)