Lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA pret si specificatii tehnice

       Zanussi ZFC41400WA este o lada frigorifica foarte rentabila din punct de vedere al raportului calitate pret. Este destul de incapatoare, arata foarte bine ca aspect si este disponibila la un pret accesibil.
      Capacitatea lazii frigorifice este de 400 de litri. depaseste media gamei, fiind in topul celor mai incapatoare lazi frigorifice avand urmatoarele dimensiuni: 87 x 133 x 66 cm.
      Compartimentarea interioara este destul de remarcabila, acest aparat frigorific fiind prevazut cu 3 cosuri interioare. Poti renunta oricand la acestea in cazul in care ti se par incomode, dar din proprie experienta in general sunt utile. 
      Este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta A+. 
      Sistemul de racire este unul manual si astfel va trebui sa o dezgheti la anumite intervale de timp pentru ca aceasta sa ofere aceiasi eficienta la racire. Poti varia temperatura la interior cu ajutorul termostatului reglabil prezent la interior.
      Deasemenea in cazul in care apar probleme cu energia electrica, aceasta are o autonomie pana se dezgheata complet de pana la 36 de ore. Nu este nici foarte zgomotoasa, nivelul de zgomot incadrandu-se in limitele normale - aprox. 45 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                        Lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA, 400 l, Clasa A+

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)